A spenótot kverjük össze a fokhagymával, a ricottával, a tojásokkal. Ízesítsük sóval, borssal és szerecsendióval. Főzzük ki a tésztát forrásban lévő s
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Főzzük a spenótot forrásban lévő vízben 1 percig, majd szűrjük le. Vagdaljuk össze apróra, és tegyük egy tálba. Kever
A lisztet összekeverjük az őrölt búzával, az élesztővel, a vajjal, a sóval, a cukorral, a borssal és a tejjel. Kelesztés után kinyújtjuk a tésztát és olaj
A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
Főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben, majd szűrjük le. A spenótlevelek amikor kiolvadtak facsarjuk ki és tegyük egy t
A túrót a liszttel, cukorral, tojással és sóval összegyúrjuk, majd kinyújtjuk, és laskának felvágjuk. A tésztát megfőzzük, majd leszűrjük.
A tojások s
A túrót, lisztet, sót, cukrot, fél dl tejfölt, egy tojást összekeverjük, kinyújtjuk, és metéltre vágjuk, sós vízben megfőzzük. A vajat, maradék tojások
A liszthez keverjük a tojásfehérjéket, másfél deci vizet, majd alaposan összegyúrjuk, és kinyújtjuk. Egyforma csíkokra vágjuk, majd sós vízben készre főzz
A lisztből, fél tk. sóval és a tojásokkal és az olajjal tésztát gyúrunk, majd becsomagoljuk és 1 órát pihentetjük. A húst felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk
Ugrás a lap tetejére >>