A burgonyát puhára főzzük, lehúzzuk a héját, és átpasszírozzuk. Az élesztőt belemorzsoljuk a meleg tejbe, hozzáadjuk a cukrot, majd megkelesztjük, és a bur
A padlizsánt sózzuk meg a tengeri sóval és hagyjuk 1 órát állni.
Szósz:
Tegyük egy serpenyőbe a paradicsomot, a hagymát, a fokhagymát, a bazsalikomot, az ol
Szitáljuk a lisztet egy tálba és a közepébe készítsünk mélyedést. Verjük fel a tojást a tejjel, sóval, vízzel, és öntsük bele a mélyedésbe. Keverjük a
Süssük meg a paprikát, míg a bőre fekete lesz. Tegyük zacskóba, kössük be és hagyjuk állni 10 percig. Hámozzuk meg, majd vágjuk vékony csíkokra.
Főzzük
A burgonya héját levágjuk, feldaraboljuk, majd sóval ízesített vízben megfőzzük. Leszűrjük, és átpasszírozzuk. Hozzáadjuk a lisztet, a felvert tojást, a s
Főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben, szűrjük le és keverjük össze a vajjal és a Pecorino sajttal.
Olajozzunk ki 7 cm-es szuffléformákat, kanalazzunk bel
Főzzük meg a tésztát bő, forró vízben. Hevítsük fel a vokot, majd locsoljuk bele az olajat. Beleöntjük a tojást. Faspatulával keverjük el, körkörös, ráz
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd k
Ugrás a lap tetejére >>