A tojássárgájákat keverd habosra, add hozzá a puha vajat, tejfölt, ízesítsd őrölt borssal, sóval, és szórd bele az apróra vágott sonkát.
A tésztát fő
A liszthez hozzáadjuk a Rama margarint, a tojások sárgáját, a rumot, és annyi tejfölt, hogy jól összedolgozható tésztát kapjunk. Jó alaposan összegyúrjuk a
A majonézt simára keverjük a joghurttal, a porcukorral, a mustárral, a tárkonyecettel és a tárkonnyal, sóval és borssal ízesítjük, majd a hűtőbe tesszük.
A paradicsompürével vékonyan megkent tésztára metéltre vágott sonkát, metéltre vágott főtt tojást szórunk. kevés rozmaringgal, sóval, borssal fűszerezzük
A tészta hozzávalóiból meggyurjuk a tésztát, majd egy keltetőtálban 1 órát pihenni hagyjuk. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét, a felkockázott pa
A lisztet összegyúrjuk a vajjal, tojássárgájával, tejföllel és sóval. Annyi bort adunk hozzá, hogy lágy tészta legyen. Kidagasztjuk, majd 2 mm-esre nyújtjuk.
A tésztát sós vízben puhára főzzük, közben a mártás hozzávalóiból megcsináljuk a besamel mártást. Ezután a tészta egy részét kivajazott jénaiba rakju
A tésztát feltesszük főzni. A sonkát csíkokra vágjuk, megpirítjuk az olivaolajon. Hozzáadjuk a kockákra vágott paradicsomot, kicsit hagyjuk őket pirulni. Azut
Ugrás a lap tetejére >>