sós-
olívaolajos
vízben 5-6 perc alatt pároljuk ropogósra a makarónit, öblítsük át, sz?rjük le és dolgozzuk össze egy kis
olívaolajjal.
A
lisztet futtassuk meg a
vajon, majd keverjük hozzá a
tejet. Pároljuk 12 percig, közben
sóval és
borssal ízesítsük.
Az összevágott
hagymát pároljuk a
vajon üvegesre, majd keverjük bele a felszeletelt
gombát,
sóval és
borssal f?szerezzük. Tegyünk rá fed?t és takarékon 10 percig f?zzük. Ha kész forgassuk össze a tésztával.
Egy süt?formát kenjünk ki
vajjal és öntsük bele a tésztás keveréket. Locsoljuk meg a mártással és hintsük meg a
sajttal. El?melegített süt?ben háromnegyed óra alatt megsütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>