Felteszünk melegedni kb. 3 liter vizet egy csipet
sóval, majd forrás után kif?zzük benne a tésztát, közben megtisztítjuk a
hagymát, a
fokhagymát és a
gombát. Egy nagy serpeny?ben üvegesre pároljuk a kockákra vágott
hagymát, hozzátesszük a zúzott
fokhagymát és a felszeletelt
gombát, majd közepes h?mérsékleten 5 percig f?zzük. Megf?szerezzük piros
paprikával, hozzáöntjük a zöldséglevest, majd addig forraljuk, amíg a lé fele elpárolog. Hozzáadjuk a
tejfölt és
sóval,
borssal,
citromlével ízesítjük. Az apróra vágott
petrezselyem felét a szószhoz adjuk. A lecsepegtetett tésztát el?melegített tányérokra szedjük, ráöntjük a
gombamártást, végül megszórjuk a maradék
petrezselyemmel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>