A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az alaplevet és a paradicsomot. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd az egészet l
A garnélát megtisztítjuk, a farkát egyben hagyjuk. Forró olajba beletesszük az előzőleg apóra vágott fokhagymát, és megpirítjuk. Hozzáadjuk a karikára vág
A felaprózott fokhagymát a vajon megfuttatjuk, majd beletesszük a garnélát, és kb. 5 percig így együtt pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, a kaporral és a sherryvel
Elkészítési idő: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: kb 278kcal/1166 kj adagonként
A garnélarákokat mosás után pucoljuk meg, úgy, hogy a farokvégek a hel
Egy fazékba tesszük a garnélák páncéljait, a vizet, a felkarikázott répát, a felaprított zellert, fokhagymát, hagymát, édesköményt, paradicsomot, a petrezs
Az összevágott hagymát az olívaolajon pároljuk üvegesre, majd keverjük hozzá a zúzott fokhagymát, a felaprított paprikát, valamint zellert és 5 percig süss
A sárgarépát és a zellert megpucoljuk, és csíkokra vágjuk. a zöldbabot, az édesköményt, és a cukkinit feldaraboljuk, és az egészet megsózzuk. Párolóedén
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom