Az ?szibarackot meghámozzuk, és felkockázzuk. A vizet összekeverjük a
cukorral, vaníliával és a málnaszörppel, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a barackot, és pár percig f?zzük.
4 ev?kanál
vízzel elkeverjük a keményít?t, majd belekeverjük a levesbe, és lassú t?zön 1 percig f?zzük. Utána megvárjuk míg kih?l, majd h?t?be tesszük.
Tálalás el?tt galuskát készítünk hozzá. Ehhez felverjük a
tojásfehérjét, majd hozzádjuk a porcukrot és tovább verjük. Végül belekeverjük a
mandulát. Vizet forralunk, majd a masszából galuskákat szaggatunk bele. 5 percig f?zzük, majd megfordítjuk, és még 5 percig f?zzük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>