Egy serpenyőbe 7,5 cm magasan olajat öntünk. A sörtésztát összedolgozzuk, A lisztet egy tányérba szórjuk, a rákokat beleforgatjuk, majd a sörtésztába mártjuk. Hagyjuk, ho
A nyársakat 31 percig vízben áztatjuk. Mielőtt a garnélákat a grillre tesszük, repceolajjal megkenjük. Sütés közben teriyaki mártással locsoljuk. Grillezett ananásszal és
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A rákokat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverékből, a sörből és
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk, és a hagymát 4-6 perc alatt aranyszínűre futtatjuk benne. A fokhagymát és a jalapenot beletesszük, és még 1 percig pirítjuk. Belete
A nyers garnélarákokat a vindaloo mártással lassan addig főzzük, amíg a rák rózsaszínű és opálos lesz. Rizsre tesszük, vagy naan kenyérrel tálaljuk.
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a vermutot és a rákot. Készre főzzük, majd félretesszük. Helyére a paradicsomot és a narancshéjat, az alaplevet és a na
a garnélarákokat 1 cm-es darabokra vágjuk. A zöldcitrom és a narancs levét, a köményt, a sót és a fehér borsot beletesszük. Összekeverjük és hűtőszekrénybe tesszük, kb. 1
Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. Keverjük össze a szójaszószt, a mirint, 1 evőkanál olajat és a cukrot. Adjuk hozzá a rákokat, majd
Ugrás a lap tetejére >>