» olaj, a sütéshez » 90 dkg garnélarák » 10 dkg sima liszt » 1 evőkanál cajun vagy kreol, vagy grill fűszerkeverék » 2,2 dl sör » 2 nagy tojásfehérje » durva tengeri só
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A rákokat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverékből, a sörből és a tojásfehérjéből tejszínsűrűségű tésztát keverünk. Amikor az olaj elég forró a rákokat a tésztába mártjuk, ezután ropogósra sütjük. Amikor aranybarna, kiemeljük, lecsöpögtetjük és ízlés szerint sózzuk. Forrón kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom