Az összevágott hagymát az olívaolajon pároljuk üvegesre, majd keverjük hozzá a zúzott fokhagymát, a felaprított paprikát, valamint zellert és 5 percig süssük. Dolgozzuk hozzá a rizst és még 5 percig süssük. Ezután a leszűrt paradicsomot tegyük bele. Sóval, borssal, erős paprika-szósszal, kakukkfűvel és oregánóval fűszerezzük.
A paradicsomlevet keverjük össze 2 deci vízzel és öntsük a zöldségekre. Főzzük néhány percig, majd kanalazzuk egy tűzálló tálba a rákokkal együtt. Letakarva egy órán át süssük. Tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom