A combokat félbevágjuk, a b?rét bevagdossuk. A hagymát felaprítjuk, majd a felforrósított libazsíron megfuttatjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, és hozzáadjuk a húst. Megpir
A megtisztított libát t?zálló tálba helyezzük, felkockázott vajdarabkákat szórunk rá, sóval, borssal ízesítjük és el?melegített 210 oC-os süt?ben negyed órát sütjük, majd
A kicsontozott mellet felszeleteljük, késsel kissé kiverjük, sóval, borssal bedörzsöljük. Az olajban a hagymát megpirítjuk, a hússzeleteket megforgatjuk benne, a karikára
A feldarabolt májat meglocsoljuk a borral, majd sózzuk, borsozzuk. A tésztát kinyújtjuk, egy pástétomformába tesszük, majd úgy levágjuk, hogy egy centis széle maradjon. E
A libamellek b?rét óvatosan bevagdossuk, b?rös felével lefelé serpeny?be tesszük, és öt percig pirítjuk, megfordítjuk és kb. húsz másodpercig a másik felét is megsütjük.
A libamellek közepére teszünk egy-egy darab henger alakúra vágott libamájat, feltekerjük, és vékony spárgával összekötözzük. Az így kapott melltekercset négy korongra sze
A szalonnát és a hagymát felaprítjuk, és megpirítjuk. Beletesszük az összetört fokhagymát és a f?szereket.
A zsemlét beáztatjuk, majd kinyomkodjuk és a darált hússal, t
A libahúst, sertéshúst ledaráljuk. a zsír felén megpirítjuk a hagyma és fokhagyma felét, petrezselymet, a f?tt tojást felkockázzuk, és a darált húshoz keverjük ?ket. Ezut
Ugrás a lap tetejére >>