A libacombokat olvasztott vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a calvadost és flambírozzuk. Beletesszük a meghámozott, félbevágott, felszeletelt vöröshagymát, ráöntjük a fehérbo
Az árpakását megmossuk, leszűrjük, és sós vízben puhára főzzük. A tisztított libacombokat megfűszerezzük, és megsütjük a zsírban, majd egy lábosba rakjuk. A hús zsírjában
A mellehúsát a zsír felén elősütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát, fokhagymát, szalonnát, zöldségeket felkockázzuk, megpirítjuk a zsírban, és szintén a lábosba rakj
A májat felcsíkozzuk, a hagymát felaprítjuk, majd megpirítjuk őket a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, és tálaljuk.
A hozzávalókat külön előkészítjük. A libacombok bőrét lehúzzuk, a húst kicsontozzuk és feldaraboljuk. Serpenyőben aranyszínűre pirítjuk. A velős csontot sütőedénybe helye
A májat megmossuk, felszeleteljük, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, megsütjük a zsírban, és megsózzuk.
A babot főzés előtt egy nappal vízbe áztatjuk. A kását megmossuk, és leszűrjük. A combokat megtisztítjuk, megsózzuk, és pirosra sütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirít
A megtisztított, felaprított aprólékot, zöldségeket feltesszük főni. Hozzáadjuk a fűszereket. Ha a zöldségek, és a hús félig megpuhultak, hozzákeverjük a felaprított gomb
Ugrás a lap tetejére >>