A libacombokat olvasztott vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a calvadost és flambírozzuk. Beletesszük a meghámozott, félbevágott, felszeletelt vöröshagymát, ráöntjük a fehérbo
Az árpakását megmossuk, lesz?rjük, és sós vízben puhára f?zzük. A tisztított libacombokat megf?szerezzük, és megsütjük a zsírban, majd egy lábosba rakjuk. A hús zsírjában
A mellehúsát a zsír felén el?sütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát, fokhagymát, szalonnát, zöldségeket felkockázzuk, megpirítjuk a zsírban, és szintén a lábosba rakj
A májat felcsíkozzuk, a hagymát felaprítjuk, majd megpirítjuk ?ket a zsírban, hozzáadjuk a f?szereket, és tálaljuk.
A hozzávalókat külön el?készítjük. A libacombok b?rét lehúzzuk, a húst kicsontozzuk és feldaraboljuk. Serpeny?ben aranyszín?re pirítjuk. A vel?s csontot süt?edénybe helye
A májat megmossuk, felszeleteljük, el?ször lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, megsütjük a zsírban, és megsózzuk.
A babot f?zés el?tt egy nappal vízbe áztatjuk. A kását megmossuk, és lesz?rjük. A combokat megtisztítjuk, megsózzuk, és pirosra sütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirít
A megtisztított, felaprított aprólékot, zöldségeket feltesszük f?ni. Hozzáadjuk a f?szereket. Ha a zöldségek, és a hús félig megpuhultak, hozzákeverjük a felaprított gomb
Ugrás a lap tetejére >>