A tisztított combokat megf?szerezzük, megpirítjuk a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, a húshoz öntjük, hozzáadjuk a paradicsompürét, kevés vizet
A liba töltelékéhez összemorzsoljuk, és tejbe áztatjuk a zsúrkenyeret, megfonnyasztjuk a meghámozott és felaprított vöröshagymát, felkockázott zellert. Ezeket jól összeke
Keverjük össze a hozzávalókat, és töltsük a liba hasüregébe. varjuk össze a nyílást. Tegyük a libát egy kivajazott süt?edénybe, és süssük 2 órát.
El?készület: 15 perc.
El?z? nap vágjuk szeletekre a libamájat, és áztassuk tejbe. Fedjük le, és tegyük h?t?be. Sütés el?tt öntsük le róla a tejet, és forgassuk meg lisztben. A petrezselymet vá
A megtisztított libát felbontjuk. Bontás közben a belek eltávolításánál ügyeljünk a máj kiemelésére. Amikor a májat kivettük, az epét azonnal távolítsuk el. A libát kívül
A libát f?szerezzük meg az apróra vágott vöröshagymával, sóval, borssal és a kardamommal. Tegyük süt?edénybe, öntsük le a levessel és a borral. Süssük készre.
Vajon páro
A szalonnát kis kockákra vágjuk, a sárgarépát megtisztítjuk, felkarikázzuk, a vöröshagymát megtisztítjuk és felszeleteljük. A kelkáposztát kettészeljük, a küls? leveleit
A megtisztított combokat megsózzuk, és megsütjük a zsír felén, majd egy lábosba rakjuk. A hús zsírjában megpirítjuk a hagyma 1/3-át, fokhagymát, hozzáadjuk a f?szereket,
Ugrás a lap tetejére >>