A tisztított combokat megfűszerezzük, megpirítjuk a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, a húshoz öntjük, hozzáadjuk a paradicsompü
A liba töltelékéhez összemorzsoljuk, és tejbe áztatjuk a zsúrkenyeret, megfonnyasztjuk a meghámozott és felaprított vöröshagymát, felkockázott zellert. Ezek
Keverjük össze a hozzávalókat, és töltsük a liba hasüregébe. varjuk össze a nyílást. Tegyük a libát egy kivajazott sütőedénybe, és süssük 2 órát.
E
Előző nap vágjuk szeletekre a libamájat, és áztassuk tejbe. Fedjük le, és tegyük hűtőbe. Sütés előtt öntsük le róla a tejet, és forgassuk meg lisztben.
A megtisztított libát felbontjuk. Bontás közben a belek eltávolításánál ügyeljünk a máj kiemelésére. Amikor a májat kivettük, az epét azonnal távolítsu
A libát fűszerezzük meg az apróra vágott vöröshagymával, sóval, borssal és a kardamommal. Tegyük sütőedénybe, öntsük le a levessel és a borral. Süssük
A szalonnát kis kockákra vágjuk, a sárgarépát megtisztítjuk, felkarikázzuk, a vöröshagymát megtisztítjuk és felszeleteljük. A kelkáposztát kettészeljük,
A megtisztított combokat megsózzuk, és megsütjük a zsír felén, majd egy lábosba rakjuk. A hús zsírjában megpirítjuk a hagyma 1/3-át, fokhagymát, hozzáadjuk
Ugrás a lap tetejére >>