A libahúst, sertéshúst ledaráljuk. a 
zsír felén megpirítjuk a 
hagyma és 
fokhagyma felét, petrezselymet, a főtt 
tojást felkockázzuk, és a darált húshoz keverjük őket. Ezután hozzáadjuk a fűszereket, egy nyers 
tojást, és a libanyakak bőre alá töltjük, és összevarrjuk a két végét. 
zsírral bélelt tepsibe megsütjük a nyakakat. A hús 
zsírjában megpirítjuk a maradék 
hagymát, 
fokhagymát, felkockázott zöldségeket, belerakjuk a nyakakat, és 
vízzel felöntve, puhára pároljuk. Ha a hús megpuhult, a levébe keverjük a 
paradicsompürét, 
lisztet, majd a nyakakra öntjük, és tálaljuk.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>