A húsokat ledaráljuk, majd hozzákeverjük a zsírban pirított hagymát, fokhagymát, szalonnát, petrezselymet, f?szereket, tojásokat. Golyókat formálunk a húsból, morzsába pa
A libamellek b?rét óvatosan bevagdossuk, mindkét felét serpeny?ben megpirítjuk, azonban a b?rös felét egy kicsit hosszabb ideig, lehet?leg azzal kezdve. Amikor a máik old
A libacombokat alaposan bedörzsöljük a nagy szem? sóval, és 24 órán át h?t?szekrényben pihentetjük. Másnap kivesszük a h?t?b?l, lemossuk róla a sót, leitatjuk róla a vize
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom