A libamelleket vékonyra szeleteljük, négy tányéron egyenl?en szétosztjuk, sóval, borssal ízesítjük. Ezeket meglocsoljuk a mogyoróolaj, a balzsamecet, a petrezselyem és a
A felkockázott szalonnát süssük meg a vajban, majd a szaftjában futtassuk meg az összevágott hagymát.
Az olajban pirítsuk meg a libaaprólékot, majd dolgozzuk hozzá a lis
A libacombra sót, paprikát szórunk, majd a zsíron pirosra sütjük, és a zsír felét félretesszük. Ekkor hozzáadjuk az elnegyedelt hagymát, felöntjük egy pohár vízzel, és ké
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd vajban minkét felét barnára sütjük. Közben hozzáadjuk a felaprózott hagymát, megpirítjuk, majd a mazsolát és a bort is hozzákeverjük, é
A combokat pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a felkockázott hagymát és felöntjük 2,5 deci vízzel. Néhány perccel kés?bb beletesszük a legyalult káposztát, sózzuk, borsozzuk
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd kiolajozott tepsiben megsütjük. A cukrot karamellizáljuk, rátesszük a felszeletelt hagymát, majd 1-2 perccel kés?bb a felcsíkozott kápo
A kicsontozott libát sóval, borssal f?szerezzük, meglocsoljuk a konyakkal, és állni hagyjuk egy árón át. Addig a csirkemájat apróra vágjuk, hozzákeverjük a meghámozott és
A májat fél liter tejben és ugyanennyi vízben háromnegyed órét f?zzük. Ezután sózzuk, a reszelt vöröshagymával és a borral, csontlével ízesítjük. Így még további 15 perce
Ugrás a lap tetejére >>