Vágd vékony szeletekre a libamájat. F?szerezd majoránnával és borssal, sózd meg, és fél órát pihentesd. Eközben karikázd fel az almákat, metszd ki a magházukat, citromlév
A felszeletelt májak egyik oldalát lisztbe tesszük, majd így vajon mindkét oldalukat megsütjük. Ezután egy jénaiba tesszük ?ket, a borral és a levessel meglocsoljuk, majd
A májat egy órára tejbe áztatjuk, majd sózzuk, és a zsírjában sütni kezdjük. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát. Amint a hagyma pirulni kezd, felöntjük
A libamájat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, a majoránnával meghintjük. Roston megsütjük, majd tálra tesszük. Eközben a paradicsomot összetörjük, hozzákeverjük a bazsal
A hússzeleteket behasítjuk. A májat szeletekre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd lisztbe hempergetjük. Vajat hevítünk, és megsütjük benne. Utána a pulykamellebe tess
A májat összeturmixoljuk a tejszínnel és a tojássárgájával, majd összekeverjük a forró levessel, és addig f?zzük, amíg bes?r?södik. Ekkor beleöntjük a portóit és a konyak
A sonkát vékonyan felszeleteljük, egy nagy tálcára rendezzük, és h?t?be rakjuk. A libamájat összezúzzuk, majd összekeverjük a vajjal. Sóval, borssal ízesítjük, majd belek
Elkészítése ugyan az, mint a natúr libamájszeleteké, csak itt madeira mártással tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>