Libamellet ledaráljuk. Hozzáadjuk a tejben leáztatott zsemlét. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk. Egy tojást beleütünk. Hagymát finomra vágjuk, lepirítjuk, és a darált hús
A hagymát és a petrezelymet felaprítjuk, a zöldségeket felkockázzuk. A libabaprólékot feldaraboljuk, majd a zöldségekkel és a hagymával együtt a libazsíron megpároljuk. B
A leöblített, megtisztított aprólékot felöntjük kb. másfél liter hideg vízzel, hozzáadjuk a megtisztított sárga- és fehérrépát, a zellert, gombát, egész vöröshagymát, cso
A hagymát felkarikázzuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A májat felszeleteljük, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Tálaláskor a májat leö
A combokat besózzuk, majd 5 percig olajban sütjük, és félretesszük. Helyére tesszük a felaprózott vöröshagymát, megszórjuk a pirospaprikával, majd felöntjük 1,25 deci víz
A libát b?, lobogó forró vízben tíz percig f?zzük, majd lecsepegtetjük. Nyakánál fogva fellógatjuk egy száraz, jól szell?z? helyiségben és ecsettel bekenjük a mézb?l, juh
A májat felszeleteljük, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban, majd megsózzuk.
A combokat sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a citromhéjjal, majd 2 ek. olajban 5 percig pirítjuk. Ekkor rászórjuk a kakukkfüvet és a rozmaringot, és lefedve fél órát párol
Ugrás a lap tetejére >>