Libamellet ledaráljuk. Hozzáadjuk a tejben leáztatott zsemlét. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk. Egy tojást beleütünk. Hagymát finomra vágjuk, lepirítjuk, és
A hagymát és a petrezelymet felaprítjuk, a zöldségeket felkockázzuk. A libabaprólékot feldaraboljuk, majd a zöldségekkel és a hagymával együtt a libazsíron
A leöblített, megtisztított aprólékot felöntjük kb. másfél liter hideg vízzel, hozzáadjuk a megtisztított sárga- és fehérrépát, a zellert, gombát, egés
A hagymát felkarikázzuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A májat felszeleteljük, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Tálal
A combokat besózzuk, majd 5 percig olajban sütjük, és félretesszük. Helyére tesszük a felaprózott vöröshagymát, megszórjuk a pirospaprikával, majd felöntj
A libát bő, lobogó forró vízben tíz percig főzzük, majd lecsepegtetjük. Nyakánál fogva fellógatjuk egy száraz, jól szellőző helyiségben és ecsettel beke
A májat felszeleteljük, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban, majd megsózzuk.
A combokat sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a citromhéjjal, majd 2 ek. olajban 5 percig pirítjuk. Ekkor rászórjuk a kakukkfüvet és a rozmaringot, és lefedve fé
Ugrás a lap tetejére >>