A húst sózzuk, borsozzuk, majd megkenjük az olvasztott vajjal, és negyed órára süt?be tesszük. Magas fokozaton sütjük, közben a levessel locsoljuk. Ezután a pecsenyeléhez
A megtisztított combokat megsózzuk, és pirosra sütjük a zsírban. A káposztát megmossuk, felöntjük vízzel, és megf?zzük. A szalonnát, hagymát, fokhagymát felaprítjuk, megp
A melleket sózzuk, borsozzuk, megkenjük mézzel, majd vajon 10 percig sütjük ?ket. Eközben egy lábosban összekeverjük a narancslevet, a bort, a citromlevet, a citromhéjat
A libát sóval, borssal bedörzsöljük, majd megkenjük a vajjal, és süt?ben magas fokozaton 2-3 órát sütjük. Közben folyamatosan locsoljuk a húslevessel. A felaprózott hagym
A hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a f?szereket, kevés vizet, és megpároljuk benne a megtisztított, felaprított húsokat. Ha a hús már megpuhult, bele
A szárnyast megtisztítjuk, szárnyait, lábait, nyakát, bels?ségeit eltávolítjuk, és b? vízzel megmossuk. Megf?szerezzük kívül, belül, és zsírral bélelt tepsibe folytonos l
Vajazzunk ki egy süt?edényt. Sózzuk be a libát, és helyezzük bele a libát. Melegítsük el? a süt?t, és süssük meg a húst. A megsült szárnyas alá öntsük a calvadost, és tál
Az értékes zsírt levágjuk a libáról, és azt használjuk fel a töpörty? készítéséhez. Feldaraboljuk, és pár helyen beirdaljuk, majd felöntjük vízzel, és elkezdjük f?zni. Ha
Ugrás a lap tetejére >>