A libamellek közepére teszünk egy-egy darab henger alakúra vágott 
libamájat, feltekerjük, és vékony 
spárgával összekötözzük. Az így kapott melltekercset négy korongra szeleteljük és félretesszük, amíg elkészítjük a 
gombás szószt. Ehhez serpenyőben olvasztott 
vajon megfonnyasztjuk a felaprított 
mogyoróhagymát, és az előzőleg negyed órára langyos 
vízbe áztatott, majd, lecsepegtetett, szárától megfosztott kucsma
gombát. Hozzáadjuk a madeira bort, és elfőzzük a levét. Beleöntjük a 
tejszínt és a húslevest, felére sűrítjük, 
sózzuk, 
borsozzuk. Majd ezt a szószt a húsos-májas tekercsekre locsoljuk, miután azokat zsiradék nélküli serpenyőben néhány perc alatt megpirítottunk. Melegen tálaljuk.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>