A megtisztított, sózott combokat el?sütjük a zsírban, majd egy lábosba tesszük. A hús zsírjában megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a f?szereket, kevés vizet, é
Serpeny?ben mindkét oldalán egy-egy percig pirítjuk a sóval, borssal f?szerezett libamájszeleteket, és kiszedjük a serpeny?b?l, de ügyelve arra, hogy meleg maradjon. A se
A libacombot megsózzuk, majd a babérlevéllel és az összetört borókabogyóval egy tálba tesszük, és 2-3 napig így érleljük. Ezután a húst megmossuk, majd a zöldségekkel és
A libacombot megsózzuk, majd a babérlevéllel és az összetört borókabogyóval egy tálba tesszük, és 2-3 napig így érleljük. Ezután a húst megmossuk, majd a zöldségekkel és
A libát megtisztítjuk, kívül-belül megmossuk, majd sóval és a f?szerekkel ízesítjük. A hagymát és a birsalmát cikkekre vágjuk, a répákat felkarikázzuk, majd a fokhagymáva
A b?rt rajta hagyva a libacombokon besózzuk és lábasba tesszük. Ezután kb. 1 pohár vizet öntünk alá, 1 gerezd fokhagymát és 1 fej vöröshagymát mellé téve, lefedjük és kis
A májat megtisztítjuk, pár órára a tejbe áztatjuk, majd megsütjük a zsírban. Ha már egy kevés színe lett, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az egész borsot, és hagymát, megsóz
A libacombok fels?csontját kivesszük, bef?szerezzük, fóliába takarva h?t?ben pihentetjük, amíg a tölteléket összedolgozzuk.
Töltelék: Az olajon megfonnyasztjuk a finomra
Ugrás a lap tetejére >>