A kacsacombokról eltávolítjuk a bőrt és a
zsírt, majd kis kockákra vágjuk. Egy mély tálba tesszük, ráöntjük a
szójaszószt, megszórjuk
kakukkfűvel, ráöntjük a húslevest, összeforgatjuk, fűszerezzük és egy picit állni hagyjuk. A
banánt meghámozzuk, felkarikázzuk és
vajon megpirítjuk, majd összekeverjük a húslébe áztatott kacsacombbal. A püspökkenyeret felszeletelt állapotban sütőlemezre tesszük, előmelegített sütőben pár percig sütjük, hogy kiszáradjon, ezután összemorzsoljuk. Ki
vajazott tűzálló tálba tesszük a kacsacombot, rászórjuk a püspökkenyeret és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10 percig sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>