A liszthez hozzákeverünk 1 kávéskanál curryport és 1,5 kávéskanál sót, majd a feldarabolt halat beleforgatjuk, és olajban megsütjük őket.
A hagymát felsz
A halat sós vízben megfőzzük. Utána kifilézzük, és felaprítjuk.
A hagymát felaprítjuk, a vajon megpároljuk, rászórjuk a babérlevelet, majd az egészet a
A savanyú káposzta levét jó alaposan kinyomkodjuk, majd apróra vágjuk. A halat megmossuk, a gerincét eltávolítjuk, és csíkokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk
A halat sóval, borssal ízesítjük, majd lisztbe forgatjuk. A petrezselymet felaprítjuk, belekeverjük az olajba, hozzáöntjük a citromlevet, majd a belemártjuk a h
A halat darabokra vágjuk, megfűszerezzük, lisztben megforgatjuk és a felszeletelt hagymával együtt vajban kisütjük. Ehhez adjuk a paradicsompürét, a meghámozot
Felolvasztjuk a vajat egy mély lábasban, hozzáadjuk a darát, és megpirítjuk. Hozzátesszük a píniamagot, és a hámozott, rudakra vágott mandulát, megbarnítjuk
Főzzük fel a vizet cukorral 10 percig. Forrósítsunk fel olajat és vajat, adjuk hozzá a grízt és keverjük, amíg megpirul. Adjuk hozzá a szirupot folyamatos keve
A hagymát megtisztítjuk, lereszeljük, majd összegyúrjuk a darálthúsokkal, ketchuppal, mustárral, sóval és Worcester-szósszal ízesítjük, majd kb. egy órát
Ugrás a lap tetejére >>