Csirkét négyfelé vágjuk, sóval, borssal megdörzsöljük, vajban átsütjük, majd puhára pároljuk. Ha megpuhult, tálra tesszük, és a pecsenyelében átsütjük
A ledarált diót és a felaprózott hagymát egy lábosba tesszük, felöntjük fél pohár vízzel, majd párolni kezdjük. Egy másik serpenyőben a vajat és a liszte
Karikára vágott hagymát és a felkockázott húst, a fokhagymával, sóval, borssal 40 percig főzzük, hozzáadjuk a rizst, aszalt szilvát, és puhára főzzük.
T
A csirkét négybe vágjuk, majd a vajon megpároljuk. Kevés vizet öntünk hozzá, rászórjuk a sót, borsot, babérlevelet, az összezúzott fokhagymát, és ráöntj
Felkockázzuk a húst, padlizsánt meghámozzuk, ujjnyi darabokra, a hagymát és a paradicsomot karikára vágjuk, hozzáadjuk a zöldbabot, fűszereket, és cserépedé
Vágjuk fel kockára a húst, a hagymát vágjuk apróra. Hevítsük fel az olajat, és pároljuk meg benne a hagymát. Tegyük hozzá a húst, és keverjük össze. Amik
A felaprózott hagymát zsíron megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Sózzuk, paprikázzuk, kevés vizet ráöntünk, és így főni hagyjuk. A főzési
A húst megmossuk, majd felkockázzuk. A zöldségeket megtisztítjuk, majd a répát, a hagymát, a zellert és a gyökeret szeljük egyenlő szeletekre, a burgonyát pe
Ugrás a lap tetejére >>