A szárnyast 1 órával sütés előtt bedörzsöljük sóval és majoránnával. Az összevágott aprólékot és a gombát fél liter vízben feltesszük főni. Ha fél
Kevés vízben a füstölt húst félpuhára főzzük. A szeleteket egy kicsit kiverjük, sózzuk, átforgatjuk lisztbe, és mindkét oldalukat rózsaszínűre sütjük.
Mossuk meg a halakat, locsoljuk meg citromlével, sózzuk, borsozzuk és helyezzük el egy tepsire. Héjazzuk és passzírozzuk át a paradicsom felét, adjuk hozzá a ke
Az uborkát és a sárgarépát meghámozzuk, majd a savanyú uborkával együtt felkokázzuk. Hozzáadjuk a gyömbért, a felaprított hagymát, a cukrot, sót, az ecete
A hagymát, fokhagymát megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a curryport, majd a curryleveleket, ezután a kókusztejet, forralás után a felaprított paradicsomot, okrá
A már megfelelően megtisztított halszeleteket dörzsöljük be sóval.
A kagylót vízben addig pároljuk, míg szét nem nyílnak, majd tovább főzzük a fehér bor
Tisztítsuk meg a halakat. Forrósítsuk fel egy lábosban az olajat, pirítsuk meg rajta a hagymát, répát és zellert. Adjuk hozzá a paradicsomot, vizet, fedjük le,
Megfőtt burgonyát és a reszelt hagymát vegyítsük el a halikrával. Adjuk hozzá az olajat, 2 ek. vizet, a citrom levét, hogy sűrű mártást kapjunk. Előételké
Ugrás a lap tetejére >>