a hagymát megtisztítjuk és apróra felvágjuk, zsiradékon a a feldarabolt hússal megpirítjuk. Pirospaprikát szórunk hozzá, majd zúzott fokhagymát, köménymago
Füstölt húst 2 l vízben puhára főzzük. Felkockázott petrezselyemgyökereket zsírban megpároljuk, levesbe tesszük, fűszerezzük, hozzáadjuk a rizst, és puhá
Gyöngytyúkot félbevágjuk, szárnyát, nyakát, és a felső hátrészét kis darabokra vágjuk. Megpároljuk a hagymát, rátesszük a zöldséget és a nyak, szárny
Besózzuk a húst, tepsibe rakjuk, leöntjük forró zsírral, aláöntjük a bort, majd puhára sütjük. Ha kész, felszeleteljük. Lecsót megmelegítjük, teszünk be
Felkockázott, fűszerezett húst a zsír felében megpároljuk. Zsír másik felében megpirítjuk a kockára vágott hagymát és a kétféle paprikát. Felkockázott b
Fogunk egy jénait, kikenjük olajjal, majd a zöldségeket egymásra rétegezzük úgy, hogy legalulra tesszük a rizst, és erre a felkarikázott paradicsomot, papriká
Felkockázott szalonnát kiolvasztjuk, zsírjában átsütjük az összevágott húst, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, sárgarépát, fokhagymát, meglocsoljuk bor
Tűzálló tálat kikenünk olajjal, paradicsomot, hagymát, paprikát karikára, húst, padlizsánt kockára vágjuk, hozzáadjuk a rizst, fűszerezzük, és felöntjük
Ugrás a lap tetejére >>