Húst és a burgonyát kockára vágjuk, káposztát vékonyra gyaluljuk, majd mindent egyszerre 1,5 l vízben feltesszük egy lábosban a tűzre.
Beletesszük a fűsze
Marhahúst 4 liter vízben feltesszük főni. Fűszereket géz vagy vászondarabba csomagolva és összekötve tesszük a levesbe.
Tepsiben, zsiradékkal a kacsa mindk
Tegyük a húst egy fazékba és lepjük el vízzel. Távolítsuk el a habot róla, adjuk hozzá a zöldségeket, paradicsomlevet, sót, borsot, és hagyjuk főni. Ha a h
A hagymát vékonyan felszeleteljük, a zöldpaprikát apróra felkockázzuk, majd olajon megpároljuk őket. Rátesszük a húst, majd ha megbarnult, ráöntjük a vizet
A babot előre beáztatjuk, akár egy éjszakával előbb is, majd felfőzzük. Leszűrjük, majd a felszeletelt oldalassal együtt ismét feltesszük főni. Eközben a k
A felkarikázott hagymát olajban megfuttatjuk, majd félretesszük. Helyére a felkockázott húst és a garam masalát tesszük. Ezután egy tálban összekeverjük a j
A szívet ledaráljuk, tojással, fűszerekkel és főtt rizzsel keverjük össze. Gombócokat formálunk a masszából és zsírozott tepsiben a felkarikázott újhagym
Egy deszkán összegyúrjuk a sót és a tejet a liszttel, majd 10 cm átmérőjű köröket nyújtunk ki belőle. Ezután a felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozz
Ugrás a lap tetejére >>