Mossuk és perzseljük meg a fürjeket. Nyissuk ki, vagdossuk enyhén be, és dugdossunk bele sóban és borsban megforgatott fokhagyma szeleteket. Sózzuk és borsozzuk
Mossuk meg a halakat, kenjük meg őket citromos olajjal és süssük meg forró grillen. Tálaljuk citromos olajon, melyhez apróra vágott petrezselymet is adtunk.
Sózzuk és borsozzuk meg a homárokat és helyezzük őket forró grill lapra a héjukkal lefelé. Süssük 20 percig, és a másik oldalukat is eddig. Tálaljuk citroml
Vágjuk a húst apró darabokra. A hagymát reszeljük le.
Keverjük össze egy edényben az olívaolajat, tejet, borsot, kaprot, és a reszelt hagymát. Kenjük meg a
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük a fűszereket a vajba, majd kenjük be vele a kukoricát.
Mossuk meg a salátát, majd itassuk le róla a vizet. Csomag
Kenjük meg a rostélyokat olajjal, sózzuk, borsozzuk és süssük meg forró grillen. Tálaljuk négybe vágott citrommal.
Keverjük ki a vajat az egyik teáscsésze cukorral. Adjuk hozzá a tojássárgákat és a reszelt narancshéjat. Kevergetés mellett adjuk hozzá a lisztet, sütőport
Főtt, karikára vágott burgonyához hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, sózzuk, összekeverjük kaporral, petrezselyemzölddel, és leöntjük almalével.
Ugrás a lap tetejére >>