A bort dolgozzuk össze egy kis olívaolajjal, a fűszercsokorral, a borssal és a sóval. Tisztítsuk meg a húst és hagyjuk néhány órát a fűszeres keverékben. A
Forrázzuk le a szőlőleveket. Pároljuk meg a hagymát a fél adag olajjal. Adjuk hozzá a rizst, egy csésze meleg vizet, majd a többi hozzávalót az olajon és a ci
Az aprított fokhagymát, kevés ecetet, és vizet, sót, borsot, babérlevelet ráöntjük a tepsiben elhelyezett halra, és felforraljuk. Kb. negyed óra múlva a halat
Halat feldaraboljuk, megsózzuk. Zsírban megpároljuk a hagymát, beletesszük a rizst, megpirítjuk, felengedjük vízzel, és sóval ízesítve puhára főzzük. Tűz
Halat felszeleteljük. Apróra vágjuk a káposztát, és annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi, majd félpuhára főzzük. Lisztből és olajból rántást készítü
Halat bevagdossuk, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, meglocsoljuk az olvasztott vajjal, és fél órát sütjük. Leöntjük tejföllel, és sütőben 20 percig sütjük.
A felkockázott húst 1,5 liter vízzel főni tesszük. Lehabozzuk és felaprított hagymát teszünk a húslébe, megsózzuk és tovább főzzük. Vajon megpirítjuk a p
Apróra vágjuk a káposztát, és a karajcsontokkal, összevágott kaporral annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni. Párolt darált húst, főtt rizst, kariká
Ugrás a lap tetejére >>