Szurkáljunk meg minden fügét egy szeggel. Főzzük meg őket, szúrjuk fel egy fogpiszkálóra, és ha leesnek, készen vannak. Szűrjük le, hagyjuk hideg vízben ál
Fügét húsdarálón megdaráljuk, összedolgozzuk a cukorral, darált dióval, mazsolával és a reszelt narancshéjjal. Ujjnyi vastag kolbászkákat formálunk belőle
Pucoljuk meg a gyömbért és reszeljük le. A fügéket vágjuk cikkekre, az almát pedig meghámozzuk, kimagozzuk és feldaraboljuk. Ezután dolgozzuk össze az összev
A kacsát megtisztítjuk, megmossuk és ketté vágjuk. Egy fél napig a fügéket hagyjuk állni a sherryben.
Tegyük oda vízben főzni a kacsát, amit a vöröshagym
Tisztítsuk meg, folyó víz alatt öblítsük át a fürjeket, majd sóval és borssal szórjuk meg. Olívaolajban megsütjük, utána a szőlőszemeket és hármasával
Pirítsuk és tisztítsuk meg a fürjeket, majd sózzuk és borsozzuk. Olvasszuk fel a vajat és pirítsuk meg benne az átpasszírozott paradicsomot és kevés vizet. F
A fürjeket megtisztítjuk, átöblítjük és feldaraboljuk.
A felvágott hagymát és a fokhagymát olívaolajon megpirítjuk, majd beledolgozzuk a lisztet, a papriká
A fürjeket megtisztítjuk, folyó víz alatt átmossuk, a belsejébe locsoljuk a brandyt és jól bedörzsöljük sóval. Körbegöngyöljük a szalonnával és a kimago
Ugrás a lap tetejére >>