Folyó víz alatt alaposan megtisztítjuk a tintahalakat.
Az olívaolajat hevítjük és ha már forró, belerakjuk a tintahalakat, a finomra szeletelt petrezselymet és
Egy serpenyőbe 9 evőkanál olívaolajat teszek, majd rá a keskenyre szeletelt fokhagymagerezdek és egy kimagozott chilipaprika. Néhány perc alatt megsül. A kész f
Megmossuk és darabokra vágjuk a nyulat. Megsózzuk, megborsozzuk, rádörzsöljük a babérlevelet és egy kicsit állni hagyjuk.
Takarékon, olajban 20 perc alatt át
Először tésztát gyúrunk 15 dkg lisztből és a tojásokból. Majd vékonyra kinyújtjuk és széles metéltre vágjuk. Ezután vizet rakunk fel forrni, belerakjuk a
Egy tálban keverjük össze az olajat, a fokhagymát , a chilit és a borsot. A pitákat vágjuk rudacskákra, majd grillsütőn pirítsuk meg az egyik felüket. Fordít
Egy tálban keverjük össze az olajat, a fokhagymát és a borsot. A pitákat vágjuk rudacskákra, majd grillsütőn pirítsuk meg az egyik felüket. Fordítsuk meg, ke
A megtisztított halat vágjuk fel 4 részre.
A cikkelyekre vágott hagymát és a felkarikázott répát engedjük fel 7,5 deci vízzel. Fűszerezzük curryvel, sóval,
Megtisztítjuk a zöldségeket és lecsöpögtetjük a halat. A paradicsomot felszeljük, erre rétegezzük a darabokra tépett salátát, a főtt spárgát, a felkockáz
Ugrás a lap tetejére >>