A padlizsánokat megsütjük, bőröket eltávolítjuk, majd húsukat összenyomkodjuk. Egy turmixba tesszük a pirított köménnyel, a mentával, a joghurttal, sóval,
Egy lábosba tesszük a húst, a szegfűszeggel megtűzdelt hagymát, a curryt, a babérlevet és a kakukkfüvet, majd felöntjük vízzel. Így másfél órát főzzük
A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd sós vízbe keverjük, és a húst megfőzzük benne. Amikor megpuhult, belekeverjük a fűszereket és a zseml
Főzzük össze a csiliport, a zúzott fokhagymát és a paradicsomot. Főzzük ki a tésztát, szűrjük le, és keverjük a mártáshoz. Kanalazzuk tányérokba, majd s
Egy tálban verjük habosra a vajat, majd dolgozzuk bele apránként a tojást is. Adjuk még ehhez a liszteket, és alaposan forgassuk össze az egészet. Keverjük még
A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd olajon megpároljuk. Rászórjuk a fűszereket, és felengedjük a vízzel.
Amikor felforrt, beletesszük a vi
Turmixgépben összekeverjük a túrót, a mogyorót és a fokhagymát. Hozzáadjuk a finomra vágott zöldhagymát és a fűszereket, valamint a szárított gyümölcs�
Minden egyes fogvájóra tűzzünk rá egy szelet sültpaprikát, egy kapribogyót és egy csilipaprikát, majd ezeket a "nyársakat" sorakoztassuk egy tányérra/tálra.
Ugrás a lap tetejére >>