A felkockázott húst sós vízzel leforrázzuk, majd leszűrjük. A felaprózott hagymát a ghíben megfuttatjuk, majd beleszórjuk a lisztet, és 1-2 perc pirítás ut
Tegye a paradicsomot, hagymát, paprikát, uborkát, ecetet, olajat és a kenyeret a turmixgépbe. Ha azt szeretné, hogy híg legyen, adjon hozzá egy pohár vizet.
Az
Vajat kikeverjük a cukorral és 2 tojássárgával. Hozzáadjuk a tejfölt, lisztet, összevágott mandulát. Összegyúrjuk, golyókat formálunk belőle, ellapítjuk,
Vajat habosra keverjük a cukorral, egész tojásokkal, hozzáadjuk a rumot, tejszínt, és annyi sütőporral elkevert lisztet, hogy a tészta galuska keménységű legy
Egy mozsárban összetörjük a petrezselymet,a bazsalikomot és a fokhagymát, majd a sót is belekeverjük. Hozzáadjuk a reszelt sajtokat, majd belekeverjük az olajat
Mossuk meg a perléket. Pirítsuk meg olajban a hagymát és a gerléket, és oltsuk el borral. Adjuk hozzá az átpasszírozott paradicsomot, fokhagymát, paprikát, só
Gesztenyét hájastól 15 percig főzzük, majd hideg vízbe tesszük, meghámozzuk és a levesbe téve a vaj és a cukor hozzáadásával puhára főzzük. 10 szemet fé
Gesztenyét bevágjuk, puhára főzzük, megtisztítjuk, és burgonyanyomón áttörjük, összekeverjük a rummal és a cukorral. Rudakat formálunk belőle, morzsába f
Ugrás a lap tetejére >>