A padlizsánokat szeleteljük fel 1 cm-es karikákra, majd egy serpenőben pirítsuk meg mindkét oldalukat. Egy cseréptálat kenjünk ki olajjal, és ebbe rétegezzük
Metszd ki a káposzta torzsáját és vágd szép vékonyra a húsát. A finomra aprított vöröshagymát és az elkapart fokhagymát fonnyaszd meg. A kelkáposztát sz
Vágjuk a bárányt adagokra. Vajban pároljuk meg a húst, adjunk hozzá sót, borsot, hagymát, salátákat, kevés vizet, és hagyjuk 1 órán át főni. Készítsük
Szardínia fejeket levágjuk, majd a halat tűzálló tálba tesszük. Citromot és paradicsomot karikára vágunk, és betakarjuk vele a szardíniákat. Meghintjük sóv
A halat megtisztítjuk és besózzuk.
A fokhagymát és az újhagymát megfuttatjuk az olajon a sáfránnyal, majd beledolgozzuk a felvágott gombát és a krumplit. Jó
A felaprózott hagymát és a felkockázott krumplikat az olajban addig pároljuk, amíg a hagyma üveges lesz. Eközben egy tálban felverjük a tojásokat, belekeverjü
A cukrot dolgozzuk össze a tejjel, a vajjal és óvatosan kezdjük el melegíteni. Folyamatosan kevergessük és tegyünk bele egy hőmérőt. Rotyogtassuk 115 fokig, ez
3,5 liter sós, forró vízben kifőzzük a tésztát. A tonhalat lecsepegtetjük és villával szétnyomjuk. Citromlével, a kapribogyó levével és 6 kanál tésztaví
Ugrás a lap tetejére >>