A gesztenyemasszába beledolgozzuk a fűszereket.
A mandulát a mézbe belekeverjük, majd a gesztenyemasszából kis gömböket készítünk, és a mézes mandulával m
A gesztenyét bevagdossuk, majd megsütjük, hogy a héja felrepedjen. Ekkor meghámozzuk, majd a megtisztított gesztenyét megfőzzük. Miután leszűrtük, tejet önt
A fokhagymát összezúzzuk, majd a snidlinggel, petrezselyemmel, borral, a citrom levével és a sóval összekeverjük, majd ráöntjük a csirkére, és 1 napig állni
Vagdossunk nyílásokat a húson. Tegyünk minden nyílásba egy fokhagymát, melyet sóban és borsban megforgattunk. Sózzuk és borsozzuk a húst, tegyük egy tepsire,
A gombát megtisztítjuk, vastag szeletekre vágjuk és egy jénai tálba halmozzuk. A citrom felével megöntözzük és megszórjuk a koriandermagokkal, valamint a zúz
Levágjuk a gomba szárának végét, majd a gombát alaposan megmossuk. Hámozni nem szabad. Lisztbe, tojásba, és morzsába panírozzuk. Forró olajban kisütjük, és
A megtisztított gombákat szeleteld fel.A hagymát vágd nagyon apróra, a zsiradékon fonnyaszd meg, add hozzá a gombát, csipetnyi sót, kevergetve párold, saját le
Megpároljuk zsírban a hagymát, hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt gombát, majd megpirítjuk. Megszórjuk petrezselyemzölddel, liszttel, felengedjük vízzel, és p
Ugrás a lap tetejére >>