Az almát meghámozzuk, és felszeleteljük, és a barackokkal és eperrel összeforgatjuk, majd tűzálló tálba rendezzük. A likőrt elkeverjük a cukorral, mézzel,
Futtassuk meg az összevágott hagymát a vaj felében és egy kis olívaolaj keverékében. Keverjük hozzá a galamb máját, szívét, zúzáját és a bort. Pároljuk
250 g lisztet átszitálunk és összedolgozzuk fél evőkanál sóval, 90 ml olívaolajjal és hideg vízzel, majd egy órára félre tesszük.
A felvágott hagymát zs
Folyó vízben megtisztítjuk a kagylókat és egy kis olajon, lefedve addig pároljuk míg szét nem nyílnak. Azután óvatosan kiemeljük a húsát és egy mélyebb t
A halat megtisztítjuk, megszórjuk sóval, borssal és egy kis ideig állni hagyjuk.
A zöldségeket felengedjük vízzel, elkezdjük főzni, babérral, rozmaringgal, s
Tojást elvegyítjük fél pohár vízzel, kevés sóval, kevergetve hozzáadjuk a lisztet, hogy a tésztánk puha legyen. Tésztát galuskaszaggatóval fövő sós vízb
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, félbe vágjuk és kimagozzuk, a húsát felkockázzuk. A metélőhagy
Kemény tojásokat szitán áttörjük, elkeverjük az olvasztott vajjal, nyert tojásokkal, fűszerekkel. Ezután hozzáadjuk a tejjel és liszttel simára kevert túró
Ugrás a lap tetejére >>