A csirkét megtisztítjuk, bőrét eltávolítjuk, és a húst feldaraboljuk, megfűszerezzük, és szójaszószos vízben megpároljuk. Egy nagy edénybe alufóliát tes
A halat beáztatjuk a vízbe, 3 órát állni hagyjuk, közben kétszer cseréljük a vizet. Utána felaprítjuk.
A paradicsomot és a hagymát is felaprítjuk, majd a h
Oldjuk fel az élesztőt langyos vízben. Keverjük össze a hozzávalókkal és dagasszuk meg. Olajozzunk ki egy tepsit és szórjuk meg liszttel. Tegyük bele a tészt
A tortillakat vágjuk 8-8 szeletre, majd ezeket tegyük forró olajba és süssük ki. Alaposan csöpögtessük le róluk az olajat, majd szórjuk meg a tengeri sóval é
Egy tálban összekeverjük a tejfölt és a pürét, majd beletesszük a hússzeleteket, és másfél órát ebben pácoljuk. Eközben a felkockázott krumplit olajban k
A réteslapot 5 cm-es csíkokra daraboljuk, magkenjük olajjal, és hogy ki ne száradjon, nyírkos ruhával letakarjuk. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, megfőz
A rizst 30 percre beáztatjuk. A hagymát vékonyan felszeleteljük, majd a vajon megpirítjuk. Rátesszük a feldarabolt csirkét, és megsütjük. Belekeverjük a joghu
A csirkét feldaraboljuk, majd alaposan megszúrkáljuk. Így a jobban átveszi a fűszerek ízét. A fűszereket összekeverjük, majd a csirkére szórjuk, és 1 órát
Ugrás a lap tetejére >>