Retket vékonyra vágjuk, meghintjük sóval, köménymaggal, és olajjal meglocsoljuk.
A sütőporos liszthez zsírt, egy tojást, cukrot adunk. Az egészet jól összedolgozzuk Annyi tejjel hígítjuk, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk belőle. Közb
A bélszínt felvágjuk négy egyforma szeletre, majd megkenjük őket mustárral. Bő olajban megforgatjuk őket, majd sóval, borssal ízesítjük, és 3-4 napig hűtő
Megtisztítjuk, jól átmossuk a húst, és több helyen szúrjuk is meg. A zúzott fokhagymát dolgozzuk össze a sóval és alaposan dörzsöljük be vele a bárányt.
Az osztrigákat szétnyitjuk, a húsukat kivágjuk és a levüket félretesszük. A megtisztított spenótot finomra vágjuk. Az osztrigákat saját levükben lassú tűz
Tisztítsuk meg a halat, öblítsük át, csöpögtessük le és szeleteljük fel. Szórjuk meg sóval és borssal. Ezután panírozzuk először a lisztbe, a felvert toj
Tisztítsuk meg a húst és vágjuk nagyobb kockákra, majd kezdjük el sütni a felhevített zsírban. Ezután adjuk hozzá a felkockázott szalonnát is. Ha jól átsü
A marhacsontot főzni kezdjük, a habját lekanalazzuk, majd a csirkét a lábosba tesszük. Fél óráig főzzük így, közben folyamatosan leszedjük a habját, majd f
Ugrás a lap tetejére >>