Egy serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, fektessük bele az egyik tortillát, majd borítsuk be a sajttal, és szórjuk rá a zöldpaprikát. Fedjük be az egészet a másik sze
A csirkéket megtisztítjuk, 9 darabra szeljük és bedörzsöljük sóval. Lobogó vízbe tesszük a paradicsomot, így könnyen lehúzzuk a héját és felszeleteljük. A paprikát kissé
Mossuk át és kockázzuk fel a disznóhúst. A zsemlemorzsát szórjuk a tejbe és hagyjuk benne egy negyed óráig. Ezután keverjük össze a hússal, a zúzott fokhagymával és a pet
Megtisztítjuk a gombát, felszeleteljük és takarékon 4 perc alatt megpároljuk. Szedjük ki egy salátástálba.
A borecetet az olívaolajjal, a cukorral és egy csipet sóval al
Nagyon alaposan megmossuk a kagylókat, majd lefedve egy kis vízben pároljuk addig, amíg szét nem nyílnak.
Megmossuk és felvágjuk a paprikát, a paradicsomot és a hagymát.
A halat megtisztítjuk, kiszálkázzuk és félbe szeljük. Körülbelül fél napig ecetben pácoljuk, hogy kifehéredjenek.
Ezután jól lecsöpögtetjük a szardellákat, megszórjuk eg
Minden egyes fogvájóra tűzzünk rá egy ajókát és egy kapribogyót, majd ezeket a "nyársakat" sorakoztassuk egy tányérra/tálra. Nagyon gyorsan elkészíthető finomság, mely ga
Nagy mennyiségű vízben főzni kezdjük a marhahúst, a tyúkhúst, a szalonnát és a hurkát. Adagoljuk hozzá a paradicsompürét, majd a csicseriborsót. Ezután takarékon hagyjuk
Ugrás a lap tetejére >>