A paprikákat és a padlizsánokat addig grillezzük vagy sütjük, amíg be nem kormozódnak. Ekkor tegyük őket egy zacskóba, zárjuk le egy fél órára és ezután
A halat felkockázzuk, átmossuk és lecsöpögtetjük.
Vizet forralunk, amibe beletesszük a paradicsomot, hogy könnyen le tudjuk húzni a héját, majd ki is magozzuk
Egy serpenyőben kis olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, a darált húst, fűszerezzük sóval-borssal. Adjunk hozzá annyi vizet,hogy ellepje a húst, és
A répát, burgonyát és paprikát felcsíkozzuk, a hagymát felszeleteljük. A zsíron először a hagymát és a paprikát pirítjuk meg, majd hozzáadjuk a többi zö
Sós vizet forralni kezdünk, amiben 2 percig benne hagyjuk az átmosott tintahalakat.
Veszünk 4 tányért és rárétegezzük a salátákat, erre pedig a felkockázott
A körtét meghámozzuk, felöntjük vízzel és főzni kezdjük. 5 dkg cukorral és egy citrom levével ízesítjük.
A tejet hevíteni kezdjük a visszamaradt cukorral
A tészta kellékeit az olvasztott vajjal jól összedolgozzuk. Palacsinta sütőben vajat olvasztunk, kanalazunk a masszából és mindkét oldalát aranybarnára sütj
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom