A paprikákat és a padlizsánokat addig grillezzük vagy sütjük, amíg be nem kormozódnak. Ekkor tegyük ?ket egy zacskóba, zárjuk le egy fél órára és ezután könnyen húzzuk le
A halat felkockázzuk, átmossuk és lecsöpögtetjük.
Vizet forralunk, amibe beletesszük a paradicsomot, hogy könnyen le tudjuk húzni a héját, majd ki is magozzuk.
Egy salá
Egy serpeny?ben kis olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, a darált húst, f?szerezzük sóval-borssal. Adjunk hozzá annyi vizet,hogy ellepje a húst, és pároljuk lefe
A répát, burgonyát és paprikát felcsíkozzuk, a hagymát felszeleteljük. A zsíron el?ször a hagymát és a paprikát pirítjuk meg, majd hozzáadjuk a többi zöldséget is. Felönt
Alaposan megtisztítjuk a tintahalakat és összegöngyöljük, fogpiszkálóval rögzítjük.
A felvágott hagymát üvegesre pároljuk és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd az ?rö
Sós vizet forralni kezdünk, amiben 2 percig benne hagyjuk az átmosott tintahalakat.
Veszünk 4 tányért és rárétegezzük a salátákat, erre pedig a felkockázott paradicsomot
A körtét meghámozzuk, felöntjük vízzel és f?zni kezdjük. 5 dkg cukorral és egy citrom levével ízesítjük.
A tejet hevíteni kezdjük a visszamaradt cukorral és a nescaféval
A tészta kellékeit az olvasztott vajjal jól összedolgozzuk. Palacsinta süt?ben vajat olvasztunk, kanalazunk a masszából és mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
A tejet h
Ugrás a lap tetejére >>