F?zzük meg sós vízben a rizst. A paradicsomot, a hagymát és a paprikát pucoljuk meg és magozzuk ki. A petrezselymet vágjuk apróra. A zöldségeket és a rizst tegyük egy nag
Keverjük össze egy tálba a lisztet, a vajat és 2 ev?kanál vizet. Gyurjunk ebb?l tésztát, majd béleljünk ki vele egy 25 cm-es tortaformát. Süt?be tesszük, és megsütjük a t
Megmossuk a banánokat és meghámozzuk, majd 3-4 centis szeletekre vágjuk. Levágjuk a baconszalonna b?rét, majd a banándarabokat a szalonnába tesszük, felgöngyöljük és fogp
Folyó víz alatt jól megtisztítjuk a kagylókat, majd egy kevés vízben lefedve pároljuk, amíg szét nem nyílnak. A kagylóhúst óvatosan kiemeljük és villával összenyomkodjuk
A tonhalakat megtisztítjuk, majd az olívaolajon aranybarnára sütjük. Ezután könnyedén le tudjuk hántani a b?rét és a szálkái is egyszer?en kiszedhet?k. Belerakjuk egy mél
6 pudingformát öblítsünk át meleg vízzel. 80 g cukrot 2 ev?kanál vízzel kezdjünk el hevíteni, addig amíg sötét barna lesz. Locsoljuk a tálkákba és osszuk el egyenletesen
Megtisztítjuk a karfiolt, darabokra szedjük és sós vízben körülbelül 10 perc alatt megpároljuk, aztán lecsöpögtetjük.
Összedolgozzuk a foghagymát a zellerrel és petrezse
A karfiolt jól megmossuk és rózsáira szedjük. Sós és kissé olajos vízben megpároljuk, lesz?rjük, a levét pedig eltesszük.
A felaprított vöröshagymát üvegesre pároljuk, m
Ugrás a lap tetejére >>