Sós vízben puhára főzzük a feldarabolt karfiolt. Leszűrjük, néhányat elrakunk, a többit összenyomkodjuk.
A tojást felverjük, sóval meghintjük, tejjel felöntjük és beledo
A csicseriborsót fél napra beáztatjuk.
A tyúkot megtisztítjuk, feldaraboljuk és eltesszük az aprólékot.
Először a csicseriborsót kezdjük el főzni, majd folyamatosan teg
Egy mélyebb edényben hevíteni kezdjük az olajat, amelyben először a felvágott sonkát és a fokhagymát pirítjuk meg. Levesszük a tűzről néhány percre pihenni és beledolgozz
Sós vízben kezdjük el főzni a rákot 2-3 percig, ezután lecsöpögtetjük és megpucoljuk. Vágjuk fel és dolgozzuk össze a tojással, az újhagymával, a felaprított kenyérrel. S
A zöldségeket megpucolva, apró kockákra vágva tegyük egy leveses tálba. Adjuk hozzá az olajat, a kockára vágott sonkát, az ecetet, a fűszereket, valamint 4 dl hideg vizet
Tegyünk egy tálba vizet, rakjuk bele a tőkehalat és néhány órát hagyjuk benne. A szardellát megtisztítjuk, kiszálkázzuk és felszeljük.
Az endíviát is átöblítjük, leszedj
A citromot megpucoljuk és tejben a fahéjjal együtt hevíteni kezdjük. A keményítőt egy kis hideg tejjel keverjük össze, majd átszűrjük.
A tojássárgáját felverjük és össze
A langusztát mossuk meg és megfelelően tisztítsuk meg.
Az apróra vágott hagymát pároljuk üvegesre és keverjük bele a felkockázott paradicsomot és egy gerezd fokhagymát.
Ugrás a lap tetejére >>