Sós vízben puhára f?zzük a feldarabolt karfiolt. Lesz?rjük, néhányat elrakunk, a többit összenyomkodjuk.
A tojást felverjük, sóval meghintjük, tejjel felöntjük és beledo
A csicseriborsót fél napra beáztatjuk.
A tyúkot megtisztítjuk, feldaraboljuk és eltesszük az aprólékot.
El?ször a csicseriborsót kezdjük el f?zni, majd folyamatosan teg
Egy mélyebb edényben hevíteni kezdjük az olajat, amelyben el?ször a felvágott sonkát és a fokhagymát pirítjuk meg. Levesszük a t?zr?l néhány percre pihenni és beledolgozz
Sós vízben kezdjük el f?zni a rákot 2-3 percig, ezután lecsöpögtetjük és megpucoljuk. Vágjuk fel és dolgozzuk össze a tojással, az újhagymával, a felaprított kenyérrel. S
A zöldségeket megpucolva, apró kockákra vágva tegyük egy leveses tálba. Adjuk hozzá az olajat, a kockára vágott sonkát, az ecetet, a f?szereket, valamint 4 dl hideg vizet
Tegyünk egy tálba vizet, rakjuk bele a t?kehalat és néhány órát hagyjuk benne. A szardellát megtisztítjuk, kiszálkázzuk és felszeljük.
Az endíviát is átöblítjük, leszedj
A citromot megpucoljuk és tejben a fahéjjal együtt hevíteni kezdjük. A keményít?t egy kis hideg tejjel keverjük össze, majd átsz?rjük.
A tojássárgáját felverjük és össze
A langusztát mossuk meg és megfelel?en tisztítsuk meg.
Az apróra vágott hagymát pároljuk üvegesre és keverjük bele a felkockázott paradicsomot és egy gerezd fokhagymát.
Ugrás a lap tetejére >>