A fürjeket megtisztítjuk, folyó víz alatt átmossuk, a belsejébe locsoljuk a brandyt és jól bedörzsöljük sóval. Körbegöngyöljük a szalonnával és a kimagozott paprikákba tö
Minden egyes fogvájóra t?zzünk rá egy szelet sültpaprikát, egy kapribogyót és egy csilipaprikát, majd ezeket a "nyársakat" sorakoztassuk egy tányérra/tálra. Nagyon gyorsa
250 g lisztet átszitálunk és összedolgozzuk fél ev?kanál sóval, 90 ml olívaolajjal és hideg vízzel, majd egy órára félre tesszük.
A felvágott hagymát zsírban üvegesre pá
Folyó vízben megtisztítjuk a kagylókat és egy kis olajon, lefedve addig pároljuk míg szét nem nyílnak. Azután óvatosan kiemeljük a húsát és egy mélyebb tálba tesszük.
Az
A halat megtisztítjuk, megszórjuk sóval, borssal és egy kis ideig állni hagyjuk.
A zöldségeket felengedjük vízzel, elkezdjük f?zni, babérral, rozmaringgal, sóval és bors
Felf?zünk vizet, amelyet sóval és babérlevéllel ízesítünk. Ebben néhány pecig puhítjuk a rákokat, majd megfelel?en megtisztítjuk.
Verjük fel a tojásokat és ízlés szerint
A rákokat megtisztítjuk és jól átmossuk. A fokhagymát néhány percig megf?zzük, a chilipaprikát pedig kimagozzuk és összetörjük.
Egy serpeny?ben az olívaolajon megfuttatj
A rákokat megtisztítjuk, felvágjuk és kevés olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük a besamelt. A halszeleteket sózzuk és borsozzuk, ezután pedig rákanalazzuk ezt a mártás
Ugrás a lap tetejére >>