A fürjeket megtisztítjuk, folyó víz alatt átmossuk, a belsejébe locsoljuk a brandyt és jól bedörzsöljük sóval. Körbegöngyöljük a szalonnával és a kimago
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Minden egyes fogvájóra tűzzünk rá egy szelet sültpaprikát, egy kapribogyót és egy csilipaprikát, majd ezeket a "nyársakat" sorakoztassuk egy tányérra/tálra.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						250 g lisztet átszitálunk és összedolgozzuk fél evőkanál sóval, 90 ml olívaolajjal és hideg vízzel, majd egy órára félre tesszük.
A felvágott hagymát zs
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Folyó vízben megtisztítjuk a kagylókat és egy kis olajon, lefedve addig pároljuk míg szét nem nyílnak. Azután óvatosan kiemeljük a húsát és egy mélyebb t
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A halat megtisztítjuk, megszórjuk sóval, borssal és egy kis ideig állni hagyjuk.
A zöldségeket felengedjük vízzel, elkezdjük főzni, babérral, rozmaringgal, s
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Felfőzünk vizet, amelyet sóval és babérlevéllel ízesítünk. Ebben néhány pecig puhítjuk a rákokat, majd megfelelően megtisztítjuk.
Verjük fel a tojásokat
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A rákokat megtisztítjuk és jól átmossuk. A fokhagymát néhány percig megfőzzük, a chilipaprikát pedig kimagozzuk és összetörjük.
Egy serpenyőben az olíva
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A rákokat megtisztítjuk, felvágjuk és kevés olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük a besamelt. A halszeleteket sózzuk és borsozzuk, ezután pedig rákanalazzuk 
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>