A fürjeket megtisztítjuk, folyó víz alatt átmossuk, a belsejébe locsoljuk a brandyt és jól bedörzsöljük sóval. Körbegöngyöljük a szalonnával és a kimago
Minden egyes fogvájóra tűzzünk rá egy szelet sültpaprikát, egy kapribogyót és egy csilipaprikát, majd ezeket a "nyársakat" sorakoztassuk egy tányérra/tálra.
250 g lisztet átszitálunk és összedolgozzuk fél evőkanál sóval, 90 ml olívaolajjal és hideg vízzel, majd egy órára félre tesszük.
A felvágott hagymát zs
Folyó vízben megtisztítjuk a kagylókat és egy kis olajon, lefedve addig pároljuk míg szét nem nyílnak. Azután óvatosan kiemeljük a húsát és egy mélyebb t
A halat megtisztítjuk, megszórjuk sóval, borssal és egy kis ideig állni hagyjuk.
A zöldségeket felengedjük vízzel, elkezdjük főzni, babérral, rozmaringgal, s
Felfőzünk vizet, amelyet sóval és babérlevéllel ízesítünk. Ebben néhány pecig puhítjuk a rákokat, majd megfelelően megtisztítjuk.
Verjük fel a tojásokat
A rákokat megtisztítjuk és jól átmossuk. A fokhagymát néhány percig megfőzzük, a chilipaprikát pedig kimagozzuk és összetörjük.
Egy serpenyőben az olíva
A rákokat megtisztítjuk, felvágjuk és kevés olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük a besamelt. A halszeleteket sózzuk és borsozzuk, ezután pedig rákanalazzuk
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom