Ehhez a recepthet szükségünk lesz 4 kis agyagedényre.
El?ször a kolbászt és a sonkát felszeleteljük, majd jól átsütjük. Levesszük a t?zr?l és beledolgozzuk a paradicsoms
A csirkét megmossuk, feldaraboljuk és odatesszük f?zni az almaborban. Rászórjuk a felvágott újhagymát, néhány szem borsot és a tárkonyt. Lefedve fél óráig pároljuk. Majd
Szeleteljük fel a póré- és vöröshagymát, pucoljuk meg a paradicsomot, és paszírozzuk le. Tegyük mindet egy serpeny?be, adjuk hozzá még az olajat, a babérlevelet, a naranc
A kenyérszeletet felkockázzuk, majd forró olajban megpirítjuk, és egy mély tálba tesszük. A paradicsomot, zöldpaprikát, uborkát és a hagymát kockákra vágjuk, és a pirítot
A csicseriborsót b? vízben 12 órán át állni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük.
Egy liter vízben f?zni kezdjük a csicseriborsót, majd egy kis id? után hozzáadjuk a marhahúst,
A felkockázott szalonnát és a felszeletelt hagymát megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet. Néhány perccel kés?bb belekeverjük a feldarabolt paradicsomot, majd felöntjük a
Leforrázzuk a paprikát, lehúzzuk a b?rét, kimagozzuk és felvágjuk.
A rákokat megf?zzük vízben, amelyet borral, babérlevéllel és sóval ízesítünk.
A feldarabolt nyulat és
A spárgát 10 percig pároljuk sós vízben, lecsöpögtetjük és a vajon megsütjük.
Bedörzsöljük sóval a lazacot, kivajazott tepsibe helyezzük és el?melegített süt?ben 10 perc
Ugrás a lap tetejére >>