» 650 g friss gomba » 1 kávéskanál finomra reszelt citromhéj » 1/2 kávéskanál frissen ?rölt fekete bors » 2 kávéskanál apróra vágott petrezselyem » 2 kávéskanál apróra vágott menta » 2 ev?kanál vörösbor vagy cherry » borecet » 120 ml olívaolaj » 1 1/2 kávéskanál cukor » só
Megtisztítjuk a gombát, felszeleteljük és takarékon 4 perc alatt megpároljuk. Szedjük ki egy salátástálba.
A borecetet az olívaolajjal, a cukorral és egy csipet sóval alaposan összekeverünk, majd hozzáadjuk a vörösbort. Aztán beledolgozzuk a petrezselymet, a mentát, a reszelt citromhéjt, a végén a borssal ízesítjük. Ezt a mártást kanalazzuk a gombára és 1-2 órát pihentessük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom