A babot tegyük egy tálba, és engedjünk rá hideg vizet. Hagyjuk állni egy napot. Egy serpeny?ben pároljuk meg a felkockázott hagymát, a felkarikázott répákat, a felszelete
A vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd hozzákeverjük a fokhagymát. Ezután rádobjuk a felkockázott gépsonkát és a felkarikázott kifliket, jól összedolgozzuk, néhány percig
Megtisztítjuk, jól átmossuk a húst, és több helyen szúrjuk is meg. A zúzott fokhagymát dolgozzuk össze a sóval és alaposan dörzsöljük be vele a bárányt. Egy kis ideig áll
Megtisztítjuk a foglyokat, néhány percig vízben f?zzük, majd folyó víz alatt átöblítjük.
A felvágott hagymát és a fokhagymát kissé megsütjük az olívaolajban, majd belete
Egy serpeny?ben olajat hevítünk és megpirítjuk benne a kenyérszeleteket. Ezután a fokhagymát, a hagymát, a petrezselymet és a pirospaprikát sütjük együtt az olajban, majd
Megtisztítjuk az újfokhagymát és felszeleteljük. Megmossuk a borjúmirigyet, felkockázzuk, sóval és borssal megszórjuk, lisztben pedig meghempergetjük.
A két gerezd zúzot
A csirkemellet megtisztítjuk, folyó vízben átmossuk, hosszában felszeleteljük, megszórjuk sóval és az olívaolajban megpároljuk, közben a zúzott fokhagymát is hozzáadjuk.
A garnálarákot sós vízben 3 percig f?zzük, lecsöpögtetjük és így könnyebben meg tudjuk pucolni. Besózzuk és ráfacsarjuk a citromot. Olívaolajon megfuttatjuk a fokhagymát,
Ugrás a lap tetejére >>