A borjúszeleteket sózzuk, borsozzuk, a lisztben meghempergetjük és néhány percig sütjük. A hagymát 90 g zsírban üvegesre pároljuk és a húsra kanalazzuk. Rálocsoljuk a sör
12 szeletre vágjuk a húst, sóval és paprikával meghintjük, a lisztben meghempergetjük. Néhány percig sütjük, majd egy kuktába rakjuk. A felvágott hagymát a használt serpe
A húst olajon el?sütjük, majd a hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, és a húshoz adjuk az összepréselt fokhagymával együtt. Lereszeljük a narancs- és a citrom héját, a
A májat apró darabokra vágjuk és megszórjuk sóval. A zúzott fokhagymát olajon megfuttatjuk és hozzásütjük a májat.
A használt serpeny?ben üvegesre pároljuk a hagymát és
Felszeleteljük a húst, megszórjuk sóval és paprikával, majd el?sütjük, hogy aranybarna legyen.
A felvágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokha
A körtéket megpucoljuk, ketté szeljük és kivágjuk a magházát. Felöntjük a borral és f?zni kezdjük. Cukorral, vaníliával és fahéjjal ízesítjük. Körülbelül fél óra alatt me
Megtisztítjuk a krumplit és a borsót, majd sós-olívaolajos vízben 20 perc alatt puhára f?zzük. Ezután összetörjük, majd sz?r?n átnyomkodjuk, amit?l krémes állága lesz.
A
A felvert tojásfehérjét dolgozzuk össze a liszttel, a tojássárgájával, az éleszt?vel és a pezsg?vel. Sóval ízesítjük és egy órát pihentetjük.
A besózott húsokra rakjunk
Ugrás a lap tetejére >>