A borjúszeleteket sózzuk, borsozzuk, a lisztben meghempergetjük és néhány percig sütjük. A hagymát 90 g zsírban üvegesre pároljuk és a húsra kanalazzuk. Rá
12 szeletre vágjuk a húst, sóval és paprikával meghintjük, a lisztben meghempergetjük. Néhány percig sütjük, majd egy kuktába rakjuk. A felvágott hagymát a
A húst olajon elősütjük, majd a hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, és a húshoz adjuk az összepréselt fokhagymával együtt. Lereszeljük a narancs- és a
A májat apró darabokra vágjuk és megszórjuk sóval. A zúzott fokhagymát olajon megfuttatjuk és hozzásütjük a májat.
A használt serpenyőben üvegesre párol
Felszeleteljük a húst, megszórjuk sóval és paprikával, majd elősütjük, hogy aranybarna legyen.
A felvágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadju
A körtéket megpucoljuk, ketté szeljük és kivágjuk a magházát. Felöntjük a borral és főzni kezdjük. Cukorral, vaníliával és fahéjjal ízesítjük. Körül
Megtisztítjuk a krumplit és a borsót, majd sós-olívaolajos vízben 20 perc alatt puhára főzzük. Ezután összetörjük, majd szűrőn átnyomkodjuk, amitől krém
A felvert tojásfehérjét dolgozzuk össze a liszttel, a tojássárgájával, az élesztővel és a pezsgővel. Sóval ízesítjük és egy órát pihentetjük.
A besó
Ugrás a lap tetejére >>