Mossuk át és kockázzuk fel a disznóhúst. A zsemlemorzsát szórjuk a tejbe és hagyjuk benne egy negyed óráig. Ezután keverjük össze a hússal, a zúzott fokhagymával és a petrezselyemmel. Sóval és borssal ízesítjük, fél órára félretesszük. Dolgozzuk még bele az üvegesre párolt vöröshagymát és a felvert tojásokat.
Kenjünk meg vajjal 8 darab pudingedényt és kanalazzuk bele a keveréket. Negyed óra alatt előmelegített sütőben megsütjük. Tálaláskor felhevített paradicsompürét kanalazzunk rá és burgonyapürét kínálunk köretnek.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom