A tyúkot 12 részre vágjuk, borsozzuk és néhány percig olajban sütjük. Ezután a vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd beledolgozzuk a zúzott fokhagymát, a l
Sóval és borssal bedörzsöljük a csirkecombokat, majd takarékon a vajon elkezdjük pirítani. Néhány perc után beletesszük a felszeletelt hagymát is, ezután pe
Minden egyes fogvájóra tűzzünk rá egy ajókát, egy kapribogyót és egy kicsi uborkát, majd ezeket a "nyársakat" sorakoztassuk egy tányérra/tálra. Nagyon gyors
Minden egyes fogvájóra tűzzünk rá egy ajókát, egy kapribogyót és egy csilipaprikát, majd ezeket a "nyársakat" sorakoztassuk egy tányérra/tálra. Nagyon gyors
A tintahalakat megmossuk és karikákra szeljük.
Egy kevés olajon pároljuk üvegesre a felaprított vöröshagymát, majd süssük össze a paradicsommal, a paprikáv
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, beirdaljuk, bedörzsöljük sóval és egy ideig állni hagyjuk. A sonkát felkockázzuk és vajon megpirítjuk.
A
Mossuk meg alaposan a halat és tegyük oda főzni 10 percig olajos, sós, borsos vízben. Ha kész kivesszük, állni hagyjuk, majd felkockázzuk.
Olajon megfuttatjuk a
Először a babot és a borsót sós vízben felforraljuk és leszűrjük.
A zúzott fokhagymát olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzákeverjük az apróra vágott húst
Ugrás a lap tetejére >>