Kasztíliai sonkás fokhagymaleves - Spanyolország recept
Hány személyre: 6 személyre
» 1 1/2 l húsleves » 1 1/2 dl olaj » 100 g serrano sonka, 18-20 vékony szelet » 6 tojás » 5 gerezd fokhagyma » 1 kanál paprika » 150 g pirított kenyér, felszeletelve
Egy mélyebb edényben hevíteni kezdjük az olajat, amelyben el?ször a felvágott sonkát és a fokhagymát pirítjuk meg. Levesszük a t?zr?l néhány percre pihenni és beledolgozzuk a pirospaprikát és a pirított kenyeret. Felöntjük a húslevessel és így f?zzük tovább. Sóval ízesítjük és ha forr ráütjük a tojásokat. Ha megkeményedtek elkészült a leves.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom